Infertilitatea nu mai poate fi o problema pentru tine acum

clinicbouquet

copilul(2)
Spitalul privat din Constanta Euromaterna ofera timp de 2 luni consultatii gratuite cuplurilor cu probleme de fertilitate. Pentru mai multe detalii puteti accesa acesta link http://www.clinicbouquet.ro/informatii-medicale/Tratamentul-infertilitatii-incepe-cu-o-consultatie-gratuita-la-Constanta .Pentru cuplurile care se confrunta cu aceasta problema a infertilitataii ,clinicile private sunt cele care au castigat atat increderea pacientilor cat si teren in fata clinicile si spitalelor de stat . Prestigiul acestor clinici private ne este atestat prin calitatea servicilor medicale si aparatura ultraperformanta .ClinicBoquet ne recomanda unele dintre cele mai de incredere clinici private din Romania si Europa .
Tot mai multe cuplurii se confrunta cu una din problemele secolului nostru ,infertilitatea . De multe ori ne este dat sa auzim sau sa intalnim cazuri in care un cuplu se afla in imposibilitatea conceperii unui copil. Chiar eu am in familie doua astfel de cazurii care dupa nenumarate tratamente aceasta problema a avut o finalitate fericita decat pentru unul din cupluri.Cel mai frumos sentiment este sa aduci o noua viata pe pamant ,este un sentiment unic. Femeile care au trait o astfel de experienta stiu ce schimbare benefica au avut acest lucru in viata lor.Indiferent care ar fi cauza infertilitatii tale :stresul ,fumatul,varsta ,disfunctii sexuale sau oricare alta afectiune lupta pentru cauza ta ,speranta ta va prinde viata .Cel de al doilea cuplu de care va vorbeam sunt chiar nasii mei carora le-am recomandat site ul http://www.clinicbouquet.ro (ii puteti contacta si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ClinicBouquet ) , aici au gasit Centrul de medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana MedLife l-a care s-au si prezentat in urma unei programari. Nu pot sa va spun decat ca au fost placuti impresionati de personalul medical si de caliatea servicilor,sunt foarte entuziazmati si si-au pus speranta in mainiile medicilor de la MedLife . Ceva imi sune ca la anul voi primi invitatie la botez . Voi reveni cu un review asupra acestui aspect .

Snapshot_2013-09-15_154734

18 gânduri despre „Infertilitatea nu mai poate fi o problema pentru tine acum

 1. Alin Marian

  Multumim pentru aceste informatii. Chiar de nu este nevoie in cazul multora, eu zic ca este bn ca orice familie sa se informeze de acest aspect. Doar copii sunt totul pentru noi „traim pt a da o alta viata”

  Răspunde
 2. Delia

  Si eu am avut aceeasi problema, dar dupa 11 ani de casatorie si clipe de disperare, dar totusi cu incredere si speranta, a aparut comora noastra. Nu disperati si nu va pierdeti speranta!

  Răspunde
 3. Lucica Lazar

  Informatii foarte utile pentru cupluriile care nu pot avea copii. Cred si sunt convinsa ca acesti copilasi vor fi iubiti de parintii lor….nu ca alti parinti care pot sa-i faca usor si ii maltrateaza sau ii parasesc 😦

  Răspunde
 4. Diaconu Luminita

  O problema de actualitate.Societatea moderna se confrunta cu infertilittaea,iar rezolvarea acesteia ramane apanajul medical!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s